top of page
Search

Mijn 5 favoriete voedzame ontbijtgranen


Heb jij ook al voor die rayon gestaan met al die verschillende soorten ontbijtgranen?

Overweldigend he? Zeker als je probeert een voedzame keuze te maken.


In deze post deel ik graag met jullie mijn 5 favorieten die ook nog eens voedzaam zijn!Als je graag zo lang mogelijk verzadigd wilt zijn, raad ik aan om iets van een melkproduct erbij te eten (bv. melk of yoghurt) en eventueel ook een stukje fruit. Dit kan samen met de ontbijtgranen of gewoon een stuk fruit apart.


Don't be fooled, ik eet niet iedere keer een voedzame variant. Ik wissel graag af en toe eens af met een lekkere portie trésor! Blijft ook een van mijn favorietjes...


Wat is jouw favoriete ontbijtgranen?

48 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page