top of page
Tatjana Beyers, een erkend diëtiste en intuïtief eten coach met een praktijk in Beerse waarin ze mensen helpt naar een gezondere levensstijl zonder diëten.

Over mij

Wie is nu het gezicht achter 'Balance By Beyers'? Wel, dat ben ik: Tatjana Beyers.

Toen ik 21 jaar was, studeerde ik af als paralegal. Ik had dus juist mijn diploma Rechtspraktijk op zak. Maar het voelde toch nog niet helemaal zoals het zou moeten. Ik was in de tussentijd al eventjes bezig met receptjes te posten op mijn toenmalige instagram-pagina 'Bowls By Beyers'. De interesse in voeding en gezondheid was dus al wel sterk aanwezig. Ik besloot dan ook die zomer om te starten met een nieuwe studie: voedings-en dieetkunde. 

En nu zitten we hier: jij die op mijn site als zelfstandige diëtiste zit rond te neuzen ;).

Tijdens mijn laatste jaar voeding- en dieetkunde had ik al wel door dat ik geen standaard-diëtiste wilde worden die regeltjes en eetschema's meegaf. Ik begon me wat te verdiepen in de wereld van intuïtief eten, eetbuien, verstoorde relaties met voeding, weight stigma ... En ik merkte direct: hier wil ik wat kunnen betekenen! 

Dit is ook de reden dat ik in mijn laatste jaar stage heb gevolgd bij Alessia, The Mindset Dietitian. Een collega-diëtiste waar ik enorm veel van heb geleerd en nu ook nog heel graag mee samenwerk!

 

Na mijn studies heb ik ook nog de coaching gevolgd bij Healthy Habits Celien waardoor ik me nu officieel 'intuïtief eten coach' mag noemen! En dat bijleren houdt uiteraard nooit op.

Nu naast bezig te zijn als zelfstandige diëtiste, heb ik ook nog wat andere bezigheden. Ik gebruik namelijk ook mijn diploma Rechtspraktijk door te werken als sociaal juridisch expert bij Salar, een sociaal secretariaat.

In mijn vrije tijd volg ik heel graag fitness-groepslessen, ga ik ergens lekker iets eten met vrienden of ga ik wandelen met mijn vriend en onze trouwe viervoeter, Storm (een golden retriever). 

En om af te sluiten nog een weetje: ik heb 4 zussen. Vind jij dat we op elkaar lijken? ;)

bottom of page